1401/2/19 دوشنبه
برگزاری نشست مجازی رئیس مرکز با اعضای هیات علمی و مدیران تربیت بدنی استانها
نشست مجازی رئیس مرکز ارزیابی، تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه با مدیران تربیت بدنی و اعضای هیات علمی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی استانها روز دوشنبه مورخ 1401/02/19 ساعت 10 لغایت 12 برگزار شد.

.

در شروع این وبینار ابتدا دکتر امینی معاون محترم فرهنگی، دانشجویی و اجتماعی ضمن تبریک عید فطر و روز معلم به تشریح مقام شامخ معلم و نقش والای آن در جامعه پرداختند و در ادامه دکتر نقیبی رئیس مرکز ارزیابی، تندرستی و مشاوره ورزشی دانشگاه توضیحاتی در خصوص هماهنگی لازم برای برگزاری دوره مجازی مربیگری فیتنس و بدنسازی درجه 3 و همچنین برنامه های اقتصادی مرکز برای اماکن ورزشی ارائه نمودند.
در ادامه برخی همکاران به عنوان نماینده سایرین به ارائه نقد و ایراد و راهکارهای خود پرداختند و دکتر نقیبی پیرامون مطالب بیان شده توضیحاتی ارائه نمود.